Munkatársaink

Molics Bálint

2002-ben végeztem gyógytornászként, a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karán Zalaegerszegen. Egyetemi diplomámat 2006-ban szereztem Budapesten, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának humánkineziológia szakán. 2002 óta a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának főállású oktatója vagyok, ahol jelenleg Phd. tanulmányaimat is folytatom.

Állandóan fejlődő szakmám megkívánja a naprakészséget, az új módszerek megismerését, melyeket tanfolyamokon, kurzusokon, valamint kongresszusokon sajátítok el, és a mindennapi munkám végzésével gyakorlok is.

Szakmai tapasztalataimat otthoni szakápolásban, illetve sportegyesületek sérültjeinél folyamatosan bővítem. Az ortopédiai és traumatológiai betegségek mellett kiemelt érdeklődési területem az élsportolók sérüléseinek megelőzése és azok kezelése. A személyre szabott gyakorlatok végzése során a betegközpontúságot, a következetességet és a kitartást nélkülözhetetlennek tartom.

Gyógytornász munkámat hivatásomnak tekintem, amiben a segítőkészséget, az alaposságot valamint a megbízhatóságot hiszem legfontosabbnak.

Elérhetőségem: +36/20-7712345, +36/30-2340913, molicsbalint@freemail.hu